Cóm comprar art a Internet?

PicassoMio i PicassoMio Gallery Barcelona us ofereixen la més gran selecció d’art modern i contemporani de Catalunya i arreu del món. La nostra selecció inclou des d'obres de Miró, Tàpies, Barceló fins a Warhol, Damien Hirst o Nan Goldin, a més d’altres milers d’artistes de primera qualitat.
Amés d’oferir-te una selecció única d’art contemporani, volem que la teva experiència a PicassoMio sigui d’allò més satisfactori.
Si no trobes les respostes a les teves preguntes, o si desitges més informació, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres escrivint a customer@picassomio.com

Cóm comprar art a Internet?

Com moltes altres coses a les nostres vides, Internet ha canviat significativament el Mercat de l’Art. Potser ara més que mai tenim l’oportunitat d’adquirir una obra d’art que veritablement ens agradi.

Tot i que Internet ens ofereix opcions sense precedents, existeixen però matisos a tenir en compte. Si aprofita el valor potencial d’Internet, pot tenir al seu abast obres d’art que veritablement l’apassionin i de les quals sempre gaudirà.

Aquests son alguns dels consells que li poden ser d’utilitat:

Explori: Internet li ofereix la possibilitat de descobrir les obres de milers d’artistes. Gaudirà de més opcions que mai. Comprovi-ho vostè mateix.

Aprengui: Llegeixi totes les dades possibles de l’artista. Investigui l’obra que li agrada. No ho dubti i pregunti. Els venedors d’art més qualificats tenen consultors amb gran experiència que amb molt de gust els hi respondran a les seves preguntes.

Experimenti: Internet no només li ofereix més opcions per escollir diferents obres d’art, sinó que algunes websites també li ofereixen les eines més sofisticades perquè la seva experiència resulti el més real possible. Per exemple, al nostre website podrà comparar les obres amb diferents colors de paret i/o tipus i mides de marcs. Fins i tot podrà ‘veure a escala’ l’obra que desitgi per fer-se una idea més precisa del tamany d’aquesta. Comparteixi l’obra enviant un link per email a un amic o company, o simplement enviï una postal electrònica amb l’obra que li agrada. Demani l’opinió a algú de la seva confiança.

Asseguris: Quan trobi l’obra que veritablement li apassiona, tingui paciència. Llegeixi sobre l’empresa i el seu website. Normalment els websites de confiança li donaran informació detallada de l’empresa. Comprovi si aquest li ofereix un procés de compra online segur i verificat. Llegeixi allò que altres clients i la premsa han escrit d’aquest website. Asseguris de que l’obra vagi acompanyada d’un certificat d’autenticitat que li doni més confiança. Comprovi que les opcions de devolució ofertes, li semblin raonables. Quan hagi fet totes aquestes comprovacions, podrà comprar l’obra amb total seguretat.

Gaudeixi col•leccionant art,

_____________________
La Plantilla Editorial de PicassoMio.

Faci clic aquí per veure més Preguntes Freqüents dels clients de PicassoMio