Preguntes Freqüents

GUIA DE L’USUARI

A més a més d’oferir-te una selecció única d’art contemporani, la nostra tasca és fer que la teva experiència a PicassaMio sigui lo més satisfactòria possible.

Si no trobes les respostes a les teves preguntes en aquesta secció, o si vols saber quelcom més, si us plau, escriviu-nos a customer@picassomio.com

SOBRE PICASSOMIO

Què és PicassoMio?

Des de 1999, amb presencia a tots dos costats de l’Atlàntic, PicassoMio és líder a internet per a descobrir, experimentar, i adquirir obres d’art contemporani. Actualment PicassoMio exposa i ven milers d’obres seleccionades de més de mil artistes i de respectades galeries de tot el món. També t’ofereix una selecció d’art incomparable, i informació per a facilitar la adquisició i la col•lecció d’art, a un entorn senzill i segur. PicassoMio es dedica a proporcionar una audiència sense precedents a artistes i al món de l’art (per a saber més de PicassoMio, clica aquí).

Per què ofereix PicassoMio art contemporani i fotografia europea?

La majoria dels països europeus mantenen un sistema educatiu gratuït o subvencionat, això permet que els artistes puguin portar a terme la seva educació en Belles Arts a universitats i escoles sense preocupar-se pels costos educatius. Com a resultat, Europa continua produint el major nombre d’artistes professionals. A més a més, Europa ha estat i segueix sent el punt de referència del món de les arts, des del passat fins als nostres dies, des de Da Vinci fins a Monet o Picasso, i continua inspirant als joves talents a crear algunes de les més belles obres d’art.

PicassoMio també esposa i ven obres d’artistes d’Amèrica, Àsia, etc...

PicassoMio representa obres seleccionades procedents de les majors galeries d’art, marxants i artistes, únicament mitjançant invitació. Només una part dels artistes que vulguin exposar les seves obres a PicassoMio és seleccionada. Cada vegada que un artista és seleccionat, es revisa cada obra i els nostres editors i especialistes en art et presenten l’obra a les nostres webs.

MEMBRES

Com em puc fer membre de PicassoMio?

Simplement clica el link de “membres” a la barra superior que apareix a totes les pàgines o clica aquí per a registrar-te ara, i segueix les instruccions. Només es tarda un minut i fas que la teva experiència a PicassoMio sigui molt més completa i satisfactòria.

Per què m’hauria de fer membre?

Registrar-se com a membre de PicassoMio és fàcil i de franc. Pots clicar aquí per a inscriure’t. Una vegada registrat tindràs accés a “el meu compte”, que et permet tenir accés a “la meva col•lecció”. Des d’aquí també podràs veure els detalls del meu compte o el teu historial de compra. Registrar-te també et permetrà enviar postals d’art de franc i rebre notícies de nous artistes, noves seleccions i nous esdeveniments a la nostra website. A més a més, a PicassoMio, el teu nom d’usuari és el teu email. Si t’oblides de la teva contrasenya, pots sol•licitar una contrasenya temporal a la secció de membres. La rebràs immediatament al teu email. Si vols, pots personalitzar el teu compte clicant a “Actualitzar Inici de Sessió”.

Poden altres usuaris veure “la meva compta” i la informació relacionada amb ella?

No. Si no has revelat la teva contrasenya i el teu nom d’usuari a tercers, tu ets l’única persona que té accés a aquesta informació.

COMPRAR

Com puc comprar una obra d’art sense veure-la en persona?

Si t’agrada una de les obres de PicassoMio vista a la web, et podem assegurar que t’agradarà encara més quan la rebis a casa teva. Per assegurar-nos de que estàs completament satisfet amb la teva adquisició, tens el dret de retornar-la sense donar cap mena d’explicació (veure més a baix). Totes les obres i els seus detalls estan curosament supervisats per a assegurar que la seva presentació al website sigui lo més fi de digne possible al original. A més a més, pots utilitzar eines com “veure a escala” i seleccionar color de paret. També pots enviar-nos qualsevol pregunta sobre l’obra, per a que els nostres experts en art t’ajudin abans de decidir-te Per una altra banda, PicassoMio disposa de dues galeries d’art físiques, a Madrid i a Barcelona, si estàs interessat en veure l’obra abans de comprar-la serà un plaer ensenyar-te-la.

Què he de fer per a comprar una obra d’art?

És tan fàcil com clicar al link “comprar” al costat de l’obra d’art que t’agradi. Després, només has de seguir les senzilles instruccions que apareixen a la pantalla. És fàcil i segur.
No oblidis que per poder comprar has d’estar registrat com a membre de PicassoMio. Si vols fer-te membre, completament de franc i d’una manera fàcil, clica Aquí ara si us plau.

Puc fer una comanda des de qualsevol lloc del món?

És clar que si. PicassoMio serveix als seus clients, col•leccionistes, empreses, professionals i amants de l’art de tot el món. Si tens qualsevol pregunta relacionada amb la teva comanda pots enviar-nos un email a customer@picassomio.com

Quines altres formes de pagaments accepteu?

Acceptem les principals targetes de crèdit: VISA, MASTERCAD, AMERICAN EXPRESS.

Per poder-te oferir la màxima facilitat de pagament, també acceptem transferències bancàries i altres formes de pagament. Si us plau, envieu-nos un email a customer@picassomio.com per a més informació.

És segur comprar mitjançant internet?

A més a més, d’haver estat aclamats per la crítica com a líders al sector de l’art contemporani, PicassoMio té clients a gairebé tots els països del món. A PicassoMio farem tot el possible per a assegurar-nos de que estàs completament satisfet amb la teva compra, abans i després de fer la teva comanda.
Encara que totes les nostres peces tenen garantia de devolució dels diners, entenem que pots estar realitzant una inversió important amb nosaltres i que necessites sentir-te completament segur. Si tens qualsevol dubte o necessites informació addicional sobre la nostra companyia i els nostres serveis, únicament hauràs de contactar amb nosaltres i farem tot el que estigui a les nostres mans per solucionar tots els teus dubtes.

És la primera vegada que compro a PicassoMio. Com puc estar segur de la meva compra?

A més a més, d’haver estat aclamats per la crítica com a líders al sector de l’art contemporani, PicassoMio té clients a gairebé tots els països del món. A PicassoMio farem tot el possible per a assegurar-nos de que estàs completament satisfet amb la teva compra, abans i després de fer la teva comanda.

Encara que totes les nostres peces tenen garantia de devolució dels diners, entenem que pots estar realitzant una inversió important amb nosaltres i que necessites sentir-te completament segur. Si tens qualsevol dubte o necessites informació addicional sobre la nostra companyia i els nostres serveis, únicament hauràs de contactar amb nosaltres i farem tot el que estigui a les nostres mans per solucionar tots els teus dubtes.

Puc fer la meva comanda per altre mitjà que no sigui Internet?

Si, es pot. Pots fer la teva comanda trucant per telèfon al +34 39 368 51 84. Un dels nostres Representants d’Atenció al Client prendrà nota d’allò que desitges.

També pots enviar-nos un email a customer@picassomio.com deixant el teu telèfon i les hores més adients per trucar-te. Un dels nostres Representants d’Atenció al Client prendrà nota de la teva comanda.

Quan serà cobrat el import de la compra a la meva targeta de crèdit?

Només després d’haver rebut el teu consentiment envers el cost total i temps d’entrega de la teva comanda, carregarem el import a la teva targeta de crèdit, incloent-hi: el cost de l’obra d’art, despeses de transport (si son aplicables) i els impostos (IVA, VAT...si son aplicables). Solsament desprès de la teva aprovació final et demanarem el número de la teva targeta de crèdit, cobrarem el import de la teva comanda i procedirem a la remesa.

S’inclouran impostos a la meva comanda?

NOMÉS s’afegiran els impostos a les obres enviades als residents de la Comunitat Europea i de Florida.

Si resideixes dins de la Comunitat Europea, el ‘Impuesto sobre el Valor Añadido’ (o equivalent) serà afeixi’t a la teva comada. Això, però, està sotmès a canvis entre els diferents membres de la Comunitat Europea que van més enllà del control de PicassoMio.com. Des de PicassoMio acceptem les legislacions de cada país membre.

Puc veure l’obra en persona abans de comprar-la?

A PicassoMio totes les obres tenen una garantia de devolució dels diners, això et permet tornar l’obra(es) adquirida(es) sense cap justificació. A més a més, si ho desitges, pots veure personalment a les nostres galeries de Barcelona i Madrid la quasi totalitat de les nostres 20.000 obres, tot acordant prèviament una cita amb nosaltres.

Per a obtenir més informació ens podeu enviar un email o trucar-nos amb el nom de l’artista i de l’obra en la que estigueu interessats.

Des de Catalunya:
Telf: 93 368 51 84 Email: barcelona@picassomio.com

Des de la resta de Espanya:
Telf: 91 781 07 89
Email:madrid@picassomio.com

Cóm puc saber si la meva comanda ha estat rebuda i processada a PicassoMio?

Una vegada hem rebut la teva comanda, t’enviarem un email amb tots els detalls confirmant la disponibilitat de l’obra i el cost final per tal que ens donis la teva aprovació (les remeses normalment es fan en 48 hores). Un cop tenim la teva aprovació, rebràs un altre email quan la teva comanda hagi estat processada i enviada.

Per què trobo dificultats per adquirir una obra?

La causa més comuna es la possible desactivació de l’opció ‘aceptar cookies’ dins el menú del teu explorador. Per tal que el nostre website ofereixi un procés de transacció segur, les opcions del teu explorador han de estar disponibles per acceptar cookies. Si encara trobes dificultats, envia’ns un email a customer@picassomio.com

Puc comprar els drets d’us comercial de la imatge?

L’artista o el patrimoni de l’artista mantenen el dret sobre la imatge. La compra d’una obra d’art no implica que el comprador adquireixi també la llicència per a utilitzar la imatge per propòsits comercials. A PicassoMio.com, però, les obres poden tenir la seva imatge disponible per ús comercial. Si us plau, envia’ns un email indicant el nom de l’obra en la que estaries interessat i els detalls del seu ús comercial a customer@picassomio.com

TROBAR UNA OBRA

Cóm trobo el que estic buscant?

Pots trobar allò que busques de diverses i senzilles maneres:

Si saps exactament el que estàs buscant, et suggerim que provis amb la nostra Búsqueda Avanzada. Amb aquesta eina podràs reduir els resultats de la teva recerca utilitzant diferents criteris, com ara: tema, estil, color, preu i tècnica. Pots fer ús d’aquests criteris individualment o combinant-los entre sí.

Si no tens una idea clara d’allò que estàs buscant, et suggerim que provis amb Busca en Nuestra Colección. Aquesta eina et permetrà accedir a totes i cadascuna de les obres d’art que es troben a la nostre col•lecció. Hem classificat les obres per tècnica, color, estil, tema i habitació, per tal de facilitar la teva recerca.

També pots fer servir el Directorio de Artistas o el Directorio de Galerías de PicassoMio.com, per poder trobar les obres per artista o per galeria.

En cas de no trobar allò que estàs buscant, no dubtis en contactar-nos a customer@picassomio.com.

Els nostres experts en art romanen sempre al teu servei.

Podeu ajudar-me a localitzar una obra que no trobo a la web?

Sí. Si no trobes el que estàs buscant, pots enviar-nos un email especificant allò que busques a customer@picassomio.com. Un dels nostres experts en art realitzarà la recerca personalitzada per a tu.

EDUCATIU

Què puc fer si no entenc un terme artístic?

La majoria dels termes relacionats amb estils, tècniques...etc. utilitzats a PicassoMio.com i les preguntes mes freqüents sobre art, les trobaràs a la nostra Guía del Arte. Si encara no trobes un terme que estàs buscant, pots enviar la teva pregunta als nostres experts en art a customer@picassomio.com.

Si necessito un consell o ajuda addicional, on puc aconseguir-ho?

Els nostres experts en Art i Decoració et proporcionaran consells gratuïtament. Per a qualsevol consulta que vulguis fer sobre una obra d’art, com ara on col•locar-la a casa teva, el marc més adient o qualsevol altre assumpte, no dubtis en enviar un email als nostres experts en Art i Decoració a customer@picassomio.com.

REMESES I DEVOLUCIONS

Quan costa enviar una obra d’art?

El transport d’obres d’art implica un embalatge cuidadosament preparat. Tot i això, i gràcies el nostre gran volum de remeses, podem enviar les obres d’art fent servir les principals empreses de missatgeria per un cost molt assequible. Les tarifes del transport (que inclouen l’entrega, assegurança i manipulació) son calculades en el moment en que estàs realitzant la teva compra, abans d’haver finalitzat el procés d’adquisició.

A més a més, oferim transports gratuïts per a totes les pintures valorades per sobre dels 10.000€ o $ i totes les obres sobre paper (incloent-hi obra gràfica i fotografia) amb un valor superior a 5.000€ o $.

Les despeses de transport de peces més delicades o massa voluminoses requeriran un estudi específic, i et facilitarem aquestes dades abans de completar la teva compra.

Cóm s’envia la peça?

A PicassoMio treballem amb les millors companyies internacionals com ara DHL, UPS o Federal Express. Sovint, i degut a la zona on resideixes o a la mida o tècnica de la peça adquirida, podem treballar amb d’altres empreses de transport especialitzades per tal de garantir l’enviament més adequat per aquestes peces.

En el cas de les pintures, son quasi be sempre enviades amb el bastidor, a punt per ser penjades o emmarcades, segons el teu criteri. En algunes ocasions, les pintures de gran tamany es poden enviar enrotllades (en tal cas se’ls hi treu el bastidor) degut als requeriments de les empreses transportistes o per evitar alguna possible destrossa. Si s’envia una peça enrotllada, només hauràs de portar-la a un emmarcador i ell te la posarà sobre el bastidor de fusta.  El procés de col·locar una pintura en un bastidor és molt econòmic en la majoria de les ciutats. Per altre banda, pots contactar amb nosaltres si desitges rebre adreces dels emmarcadors a la teva ciutat.

La resta de les peces, como ara fotografia, obra gràfica i escultura, son enviades en paquets força segurs, seguint les recomanacions dels artistes i experts en art.

Quant de temps trigarà la meva obra en arribar?

PicassoMio no manté totes les peces presents al seu catàleg emmagatzemades, molt sovint les obres poden ser enviades directament des de els estudis dels artistes o des de qualsevol de les nostres galeries i marxants associats.     

Un cop realitzada la teva comanda, et confirmarem la disponibilitat i el temps estimat d’entrega en un termini màxim de 48 hores. Ocasionalment, l’obra que desitges pot està formant part d’una exposició i per aquest motiu no estar disponible immediatament. En aquest cas, t’informarem del retard i et donarem la dada estimada d’enviament. Tingues en compte que algunes peces son especialment delicades o poden necessitar permisos especials per a la seva exportació, ocasionant de vegades retards en el transport.      

Podria donar-se el cas que en el temps transcorregut entre l’exposició de l’obra en el nostre website i la teva decisió de comprar-la, la peça hagi estat venuda. En aquest cas, els nostres experts d’art treballaran personalment amb tu per trobar l’alternativa que més et convingui. 

Arribarà l’obra d’art emmarcada?

Entenem que el marc és una part important dins una obra d’art, però la majoria de les obres a PicassoMio s’enviaran sense el marc. Això ens permet mantenir les despeses de transport més baixes i a tu escollir personalment el marc que més t’agradi.

Pots enviar un email a customer@picassomio.com per a qualsevol pregunta que puguis tenir sobre l’emmarcament.      

Desprès de rebre la comanda, puc retornar-la?

PicassoMio et permet retornar l’obra que hagis adquirit per una devolució del import (menys les despeses de transport) o per una altre obra d’art, sempre que ens ho notifiquis dins un termini de 7 dies des de la seva arribada.  Demanen que es torni l’obra dins el seu embalatge original. Si decideixes tornar una obra que ens hagis comprat, si us plau, notifica’ns-ho immediatament a customer@picassomio.com.

Què haig de fer si l’obra d’art arriba danyada?

En el cas improbable de que l’obra arribes feta malbé, si us plau, truca al nostre servei d’atenció al client al  93.368.51.84 o envia’ns un email a customer@picassomio.com immediatament. Els nostres representants et donaran les opcions. Aquestes poden ser la substitució de l’obra trencada (en el cas d’edicions múltiples), un crèdit per altres adquisicions o una complerta devolució del import.

 

SEGURETAT I LA NOSTRA GARANTIA 

Autenticitat

PicassoMio col·labora amb galeries líders, consagrats artistes i prometedors talents, amés a més dels nostres experts en art per assessorar-te en la teva compra. La major part de les nostres obres son firmades i numerades (es el cas de les edicions) per l’artista. Si l’obra no fos firmada per l’artista, pots sol·licitar un Certificat d’Autenticitat de l’artista. Aquest document certifica l’autoria de l’obra, el seu any de creació, títol i mides. En el cas de la defunció de l’autor de l’obra, aquest document pot no estar disponible.  

A més a més del nostre Certificat d’Autenticitat, podem proporcionar-te un Certificat Independent d’Autenticitat, per aconseguir-ho envia’ns un email a customer@picassomio.com.

 

Política de Devolució 

La nostra política de devolució et permet comprar sense cap risc. Si per qualsevol motiu, no estàs plenament satisfet amb la teva adquisició, disposes de 7 dies per notificar-nos-ho. Donat el cas, et tornarem el import (menys les despeses de transport) o, si t’ho estimes més, pots canviar l’obra per una altre. Les devolucions han de ser adequadament assegurades.

Si vols tornar una obra d’art, si us plau truca’ns al 93 368 51 84 o envia’ns un email a customer@picassomio.com. El nostre personal d’atenció al client t’assessorarà en el procés. 

Si vols cancelar o cambiar una comanda, envia’ns un email a customer@picassomio.com. Si la teva obra ja ha estat enviada, ens la pots tornar quan la rebis, també notificant-ho abans de 7 dies.  

En el cas de que l’obra hagi arribat defectuosament, si us plau truca’ns al 93.368.51.84 o envia’ns un email a customer@picassomio.com.